Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Новини«Укрпошта» запустила ініціативу для відправки листів і малюнків українським захисникам

А ще медикам і рятувальникам

«Укрпошта» разом із благодійним фондом «Ціль» та волонтерським рухом #ЯДякуюЗСУ запустили проєкт, у межах якого кожен українець може надіслати захисникам малюнок чи листівку в будь-якому поштовому відділенні.

Організатори проєкту поставили за мету зібрати 500 тисяч малюнків для підтримки героїв на всіх фронтах. Роботи передадуть військовослужбовцям у гарячі точки, а також медикам, рятувальникам, представникам тероборони та комунальних служб по всій країні.

З усіх надісланих робіт фонд «Ціль» рандомно обере 500 малюнків, які перетворять у NFT. Кошти з їхнього продажу будуть направлені на реалізацію проєкту «Дитячий садочок майбутнього на Чернігівщині». Дитина, яка створила малюнок, що буде проданий за найвищою ціною, отримає подарунок від співака Артема Пивоварова – Apple IPad Air з Apple Pencil для малювання.

Для участі в проєкті необхідно створити малюнок або безплатно взяти в поштамтах своєї області листівку й написати слова вдячності. На вибір пропонується серія із 5 листівок з ілюстраціями «котиків» Аліси Жабінець.

Їх можна надіслати в період із 17 травня по 17 червня через будь-яке відділення «Укрпошти» за адресою: вулиця Хрещатик, 22, Київ, 01001. На листі треба вказати, кому саме ви надсилаєте малюнок або листівку: військовослужбовцю, лікарю або рятувальнику ДСНС.

Малюнки учасників та ім’я переможця ініціативи оголосять на сторінці в інстаграмі. Детальні умови участі викладені на сайті проєкту.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.