Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниAP оприлюднило відео з нагрудної камери парамедикині Тайри, передані за день до полону

Кадри із порятунком маріупольців і російськими військовополоненими

Associated Press оприлюднило відео з нагрудної камери Юлії Паєвської, відомої як «Тайра», яка рятувала людей у Маріуполі. Вона встигла передати журналістам записи за день до того, як потрапила в російський полон.

У виданні зазначили, що за перші 2 тижні вона зняла 256 гігабайтів відео. 15 березня Тайра передала записи поліцейському. Згодом вона попросила журналістів безпечно вивезти карту пам’яті за місто. Карту заховали всередині тампона, команда пройшла через 15 російських блокпостів, перш ніж дістатися підконтрольної Україні території.

На відео Тайра допомагає постраждалим цивільним і військовим. Також камера показує кадри, як беруть у полон російських військових. Як зазначили у виданні, Тайра часто жартувала, щоб підняти настрій водіїв швидкої допомоги та пацієнтів, а ще завжди носила іграшку, прикріплену до її жилета, для дітей, яких бачитиме.

Відео показує, як Тайра та парамедики допомагали пораненим дітям: брату й сестрі, чиї батьки загинули. Хлопчика врятувати не вдалося. «Я ненавиджу», – сказала Тайра, коли відвернулася від загиблої дитини та заплакала. На той момент дівчинку ще рятували.

Обережно: відео містить кадри, які можуть шокувати деяких глядачів.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.