Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниСуд заборонив киянину наближатися до матері й дочки через домашнє насильство

Кривдник погрожував родичкам фізичним насильством

Поліція вручила киянину обмежувальний припис, який забороняє йому пів року наближатися до своєї матері й 11-річної доньки. Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

Кривдник погрожував матері та доньці фізичною розправою. За рішенням суду чоловіку на 6 місяців забороняється наближатися на 100 метрів до місця проживання, навчання, роботи постраждалих осіб, розшукувати їх чи контактувати за допомогою засобів зв’язку й інше. За невиконання припису йому загрожує до 6 місяців арешту або двох років обмеження волі.

Виклик від 66-річної киянки, яка скаржилася на свого сина, надійшов до поліції в січні цього року. Постраждала розповіла, що чоловік погрожував їй і своїй 11-річній доньці фізичним насильством.

Повідомляють, що 46-річний киянин ображав, кричав, кидався в бійку та погрожував зброєю двом родичкам.

На підставі систематичного вчинення домашнього насильства представник потерпілої сторони звернувся до суду з проханням винести кривднику обмежувальний припис. Суд задовольнив вимоги та направив до поліції рішення для виконання.

У січні потерпілу жінку з малолітньою дитиною влаштували до кризової кімнати, а наразі вони перебувають у притулку для постраждалих осіб від домашнього насильства.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.