Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Новини«Чому ти так боїшся грудей?» Флоренс П’ю відповіла на негативні коментарі про свій образ

Акторка відвідала показ Valentino в Римі

Флоренс П’ю («Чорна вдова», «Не хвилюйся, люба») відповіла користувачам мережі, які розкритикували її образ на показі Valentino в Римі. Акторка опублікувала два дописи з образом в інстаграмі, на який підписані більше 7 мільйонів людей.

У своєму дописі П’ю написала, що очікувала реакцій на свій образ як позитивних, так і негативних. Акторка додала, що не нервувала й була впевнена у своєму вигляді. Сукню для неї створив креативний директор Valentino П’єрпаоло Піччолі.

«Та все ж цікаво спостерігати, як легко чоловікам повністю знищити тіло жінки, публічно, з гордістю, щоб усі бачили. Ви навіть робите це, використовуючи свої посади й робочі електронні адреси у своїх описах..? Це не вперше й точно не востаннє, коли жінка почує, що не так з її тілом від натовпу незнайомих людей. Що справді хвилює, те, наскільки вульгарними можуть бути деякі з вас, чоловіків», – написала акторка.

П’ю наголосила, що задоволена всіма своїм «недоліками», на які не могла дивитися в 14 років. Вона додала, що виросла в сім’ї сильних жінок, які навчили її знаходити силу в складках свого тіла.

«Так багато з вас агресивно хотіли повідомити, як ви розчаровані моїми «крихітними цицьками» або як мені має бути соромно за те, що в мене «плоскі груди».

Я довго жила у своєму тілі. Я знаю розмір своїх грудей, і мене це не лякає. Що більше хвилює…Чому ти так боїшся грудей? Маленьких? Великих? Лівої? Правої? Однієї? Може, жодної? Це змушує мене задуматися, що з тобою не так, якщо ти задоволений тим, як голосно сумуєш через розмір моїх грудей і тіла?» – написала П’ю.

Акторка зауважила, що, працюючи в кіноіндустрії, не реагує на очікування, що її тіло має виглядати певним чином.

«Якщо тобі так легко публічно образити жінок у 2022 році, то відповідь така, що ти нічого не розумієш. Вирости. Поважай людей. Поважай тіла. Поважай усіх жінок. Поважай людей. Життя стане набагато легшим, я обіцяю. І все через два соски…» – підсумувала акторка, додавши хештег #fuckingfreethefuckingnipple.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.