Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниБританський бренд запустив освітню кампанію про інтимне здоров’я жінок

Для протидії дезінформації й прогалинам в освіті

Британський бренд засобів для інтимного здоров’я Canesten запустив платформу The Vagina Academy. Проєкт спрямований на боротьбу з неправильними уявленнями жінок про своє тіло й те, що є нормальним, а також із дезінформацією з інтернету.

Для просування ресурсу бренд запустив кампанію The Truth, Undressed, яка надає інформацію про анатомію жіночих статевих органів, щоб заповнити прогалини в неадекватній інтимній медичній освіті.

Автори зазначають, що значна частина інтимної медичної освіти є клінічною або містить «страх, обережність і сором, вбудовані в неї замість прийняття». Окрім цього, зображення жіночої анатомії значною мірою сексуалізовані в ЗМІ – це спотворює сприйняття жінками свого тіла.

«Правда про жіночу анатомію одягнена в суспільну культуру сексу й визначається як відверта за замовчуванням. Ми живемо у світі, де порно доступне в інтернеті, але багато молоді навіть не знають про те, які бувають інфекції, або навіть про те, який вигляд має вульва», – наголосила Дарія Костантіні, керівниця бренда Canesten з Bayer Consumer Health UK.

Canesten також співпрацює з національною організацією Великої Британії The PHSE Association над розробленням плану уроків про інтимне здоров’я для підлітків від 11 до 18 років.

Фото: instagram/jackowska.karolina

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.