Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниУкраїнка ввійшла до списку 25 найвпливовіших жінок року від британського Vogue

Також у списку – Єлизавета II, Емма Томпсон і Вікторія Бекхем

Українка Оля Геркулес увійшла до списку 25 найвпливовіших жінок року від британського Vogue. Список формують, щоб привернути увагу до надзвичайних жінок у Великій Британії, які досягли успіху в різних сферах життя.

«Цього року редакція особливо звернула увагу на тих жінок, які пройшли через неймовірні випробування й продемонстрували стійкість, яка дає нам усім силу. Використовувати особисту трагедію, щоб допомогти іншим – це справді надихає», – зазначили у Vogue UK.

Оля Геркулес – українська шеф-кухарка, активістка й співзасновниця благодійної ініціативи Cook for Ukraine. Її запустили в лютому 2022 року, щоб допомогти зібрати кошти для постраждалих від війни. За словами Геркулес, успіх проєкту «зміцнив її віру в людство». За допомогою ініціативи вони розповідають про страждання українців, а також уже зібрали близько 1 мільйона фунтів стерлінгів для ЮНІСЕФ. «Навіть коли Україна буде вільною, я не збираюся припиняти свій активізм. Я стала іншою людиною», – ділиться Геркулес.

До списку ввійшли активістки з різних країн світу, а також журналістки, акторки, видавчині, спортсменки й мисткині. Зокрема, Vogue UK розповідає про Назанін Загарі-Раткліфф, яка в березні возз’єдналася зі своєю дочкою після шести років ув’язнення в Ірані. А також Джебіна Ясмін Іслам, яка погодилася взяти участь у проєкті в межах своєї роботи з підвищення обізнаності про чоловіче насильство над жінками. Також до списку ввійшли королева Єлизавета II, Джоді Комер, Емма Томпсон і Вікторія Бекхем.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.