Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниВ Україні запустили кампанію із сексуальної освіти на підтримку молоді

Про комплекси, тіло та гендерну рівність

Фонд ООН у галузі народонаселення в Україні (UNFPA) за підтримки Естонії запустив в Україні кампанію із сексуальної освіти «Пубертат».

У межах кампанії вже випустили чотири анімаційні відео, головним героєм яких є Пубертат, який переживає підліткову кризу. Незграбний, сором’язливий і дотепний, він не має гендеру та статі та постійно змінює свою форму.

Кампанія присвячена тому, чого так не вистачає в школі та що лише зрідка обговорюється з батьками. Проєкт стосується важливих тем, які перетинаються, але не обмежуються сексуальністю. Серед них – підліткові комплекси, тіло, гігієна, стосунки, медійна грамотність, безпека, гендерна рівність, права та внутрішні переживання.

«Ця кампанія сьогодні має велике значення, особливо тому, що багато молодих людей через гуманітарну кризу змушені покинути свої домівки та зазнають значного ризику втрати своєї тілесної автономії. «Пубертат» слугуватиме путівником, який супроводжуватиме їх у різних змінах – як фізичних, так і емоційних», – поділився Хайме Надаль, представник UNFPA в Україні.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.