Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Новини«Я кричала від болю». Шер розповіла, що в неї було три викидня

Співачка засудила рішення Верховного суду про обмеження на аборт

Співачка й акторка Шер опублікувала твіти, де поділилася, що в неї було три викидня. Артистка розповіла про це, засудивши нещодавнє рішення Верховного суду про обмеження на аборт

«Коли я була молодою, у мене було три викидні. Перший – у 18 років. Я була одна в нашому домі. Сон прийшов додому, і я ридала, гойдаючись на підлозі. Коли я приїхала до лікаря, я кричала від болю. Не могла навіть зупинитися в ліфті. Лікар одразу відправив мене в операційну. Що було б зі мною сьогодні?», – написала Шер, посилаючись на нинішні ризики для жительок США, у яких стається викидень.

«Якби щоразу, коли чоловіки займалися сексом, їм загрожувала смерть, фізичні вади, перерва в освіті чи кар’єрі, яка змінила б життя, і раптова відповідальність за іншу людину, я думаю, вони виступали б за право вибору в цьому питанні», – зазначила співачка раніше.

Шер також відповіла кільком людям, які відреагували на її історію. Зокрема, співачка відповіла користувачці, яка згадала фільм «Якби ці стіни могли говорити», який зрежисирувала Шер. Стрічка розповідає про життя трьох жінок, які робили аборти в три різні десятиліття.

Фото: Flickr

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.