Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниІтан Гоук закликав Папу Римського очолити марш миру, щоб зупинити війну в Україні

Актор звернув увагу на вбивства мирних українців під час інтерв’ю

Американський актор Ітан Гоук написав листа до Папи Римського Франциска з проханням очолити марш миру, щоб допомогти зупинити війну в Україні. Про це він розповів в інтерв’ю на вечірньому шоу Стівена Кольбера.

Автори шоу окремо опублікували цей уривок інтерв’ю під назвою «Папа Франциск, якщо ти дивишся, в Ітана Гоука є чудова ідея». Актор поділився своїми думками, що Папа Римський міг би влаштувати марш миру, спрямований на припинення бойових дій в Україні.

За словами Гоука, дорослі люди мають узяти на себе відповідальність за вбивство мирних людей, і лише тоді світ може зосередитися на інших кризах, що загрожують людству.

«І ми всі могли б піти. Ми навіть могли б привести переселенців додому. Ми могли б піти і сказати: ви маєте зупинити вбивства дітей. Я думаю, що дорослі з усього світу мають встати і сказати: ви не маєте права бомбити і вбивати дітей. І тільки тоді ми зможемо виділити свою енергію на догляд за нашою планетою, звернути увагу на кризи, які відбуваються зараз», – сказав Гоук.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.