Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниВ Аргентині затримали футболіста, який вдарив арбітриню під час матчу

Йому загрожує кримінальна відповідальність

Під час футбольного матчу в Аргентині один із гравців вдарив по голові арбітриню. Йому загрожує дискваліфікація і кримінальна відповідальність. Про це пише Insider.

Інцидент стався під час гри між командами Гарменсе й Депортіво Індепенденсія. У другому таймі арбітрині Альба Кортаді показала жовту картку Крістіану Тіроне. Тоді футболіст почав словесно ображати суддю, за що та вилучила його з поля, показавши червону картку.

Коли Кортаді записувала прізвище Тіроне в блокноті, той підбіг до неї ззаду і спробував вдарити по голові. Арбітриня піднялася на ноги, пізніше її відвезли до лікарні. Вона має намір висунути звинувачення проти Тіроне.

«Я трохи приголомшена після того, що сталося, але загалом усе гаразд, мене підтримують колеги й рідні. Лікарі попросили мене відпочити. Він ударив мене кулаком у шию, і я поранила лікоть, коли впала землю. Я показала червону картку Тіроне, тому що він образив мене, і тоді стався напад», – розповіла Кортаді.

Після того, як футболіста відштовхнули асистенти судді, поліція вийшла на поле й затримала його. Тіроне загрожує довічна дискваліфікація і кримінальна відповідальність.

Фото: Facebook/Dalma Cortadi

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.