Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниВ Україні запустили реєстр для психологічної реабілітації ветеранів і їхніх рідних

Уряд запрошує фахівців до співпраці

У Міністерстві у справах ветеранів України запрацював реєстр надавачів послуг із психологічної реабілітації для ветеранів і їхніх сімей. Про це повідомляє пресслужба міністерства.

Як зазначили в міністерстві, реєстр стане «одним з інструментів вирішення глобального питання» – створення дієвої системи психологічної реабілітації захисників і захисниць та членів їхніх родин. Він дозволить підвищити якість надання послуг і відповідальність суб’єктів за дотриманням відповідних вимог, зокрема щодо кваліфікації фахівців, які надають реабілітаційні послуги.

Подавати документи й заяви в електронній формі зможуть юридичні особи незалежно від форми власності й організаційно-правової форми, а також фізичні особи-підприємці, які проводять діяльність на підставі ліцензії на провадження господарської діяльності з медичної практики і які хочуть співпрацювати з Мінветеранів. Такий підхід має значно спростити процедуру.

Ветеранам надаватимуть кваліфіковану психологічну допомогу у вигляді комплексу послуг, який передбачає залучення  мультидисциплінарної команди фахівців у сфері охорони психічного здоров’я (лікар-психіатр, лікар-психолог, лікар-психотерапевт, психолог). Послуги можуть отримувати не лише пацієнти стаціонару, а й охочі пройти психологічну реабілітацію амбулаторно або дистанційно.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.