Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниДо закладок: проєкт із пошуку роботи для тимчасово переміщених осіб

Із можливостями працювати віддалено

Компанія Upwork, Tent Partnership for Refugees (Tent), платіжний сервіс Payoneer й інші партнери запустили проєкт «Необмежені можливості: забезпечення переміщених фахівців віддаленою роботою». Про це повідомляє Bazilik Media, посилаючись на світовий ресурс з пошуку роботи Upwork.

Проєкт допоможе українцям, які вимушено покинули свій дім і робоче місце. На сайті можна знайти відповідні вакансії й працювати віддалено. Розробники пропонуватимуть саме ті бізнеси, котрі зможуть надавати посади, що передбачають роботу в інтернеті.

«Війна в Україні нагадала нам, як мільйони людей можуть залишитися без своїх домівок і втратити засоби для існування за лічені місяці. Для професіоналів, які втратили роботу внаслідок конфлікту, відновлення роботи є одним із найважливіших кроків у встановленні економічної незалежності», – кажуть розробники ініціативи.

Українські фахівці отримають нові можливості працевлаштування й соціальні послуги, щоб працювати комфортно й зосереджуватися на робочих завданнях. Роботодавці надаватимуть безпечні робочі місця, інтернет й необхідне обладнання.

Також працівників забезпечать надійними способами отримання оплати праці. Фахівці зможуть отримати сертифікацію своїх навичок, щоб підвищити шанси знайти роботу.

У проєкті можна брати участь як тим, хто потребує роботи, так і бізнесам, котрі надаватимуть вакансії. Для подачі заявки треба зареєструватися на платформі Upwork.

Текст: Галина Данилюк

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.