Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниАнджеліна Джолі подала позов проти ФБР через закриття справи про Бреда Пітта

Акторка звинуватила колишнього чоловіка у фізичному насильстві

Анджеліна Джолі стала позивачем у позові ФБР, пов’язаному з звинуваченнями Бреда Пітта у фізичному насильстві. Акторка стверджує, що Пітт напав на неї і їхнього сина у 2016 році. Про це повідомляє Variety.

Згідно зі звітом Puck, кілька років тому Джолі розповіла агенту ФБР, що Пітт «фізично й словесно нападав» на неї і їхнього сина, коли вони були на борту літака.

Інцидент стався у 2016 році. Тоді Пітт, який був у стані алкогольного сп’яніння, нібито відвів Джолі в задню частину літака, схопив її за плечі й кричав щось на кшталт: «Ти руйнуєш цю сім’ю». Джолі стверджувала, що на тому ж рейсі сталася ще одна фізична сварка, у результаті якої вона отримала травму ліктя. Вона також розповіла, що Пітт облив її пивом. У сварку втрутився на той момент 15-річний Меддокс, щодо якого Пітт застосував силу. Представники Пітта заперечили всі звинувачення.

Згодом прокуратура дійшла висновку, що вони не будуть висувати Пітту кримінальні звинувачення, що змусило Джолі анонімно подати позов проти ФБР за законом про свободу інформації, щоб отримати документи, пов’язані з федеральним розслідуванням проти Пітта.

Згідно зі скаргою Джолі, у яку в серпні були внесені поправки, прихована ФБР інформація «перешкоджала і продовжує перешкоджати її зусиллям щодо забезпечення для своїх дітей необхідного постійного догляду й медичного обслуговування, а також ще більше нашкодила дітям відповідно до сімейного законодавства».

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.