Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниСпівробітника техаської групи проти абортів заарештували за домагання неповнолітньої

Організація видалила дописи, де згадується обвинувачений

Чоловіка, який працював політичним директором у головній техаській організації проти абортів Right to Life («Право на життя»), заарештували за онлайн-домагання неповнолітньої. Про це повідомляє VICE News.

Лукасу «Люку» Бовену пред’явили звинувачення в злочині другого ступеня. Згідно з цим статутом, неповнолітнім є будь-яка особа молодше 17 років або особа, яка, на думку арештованого, є молодшою за 17 років.

Відповідно до скарги, поданої прокурорами округу Монтгомері, Бовен нібито «свідомо» домагався неповнолітньої в інтернеті «з наміром вступити в статевий контакт».

Повідомляється, що Right to Life регулярно організовує навчальні табори для молодих людей, які хочуть стати активістами проти абортів. У пресрелізі від 2018 року вказано, що Бовен спілкувався зі студентами та заохочував їх залучатися до політичних кампаній кандидатів проти абортів. Цей реліз видалили. Загалом ім’я Бовена видалили з деяких сторінок вебсайту Right to Life, а інші сторінки, де він згадується, були повністю видалені.

Адвокат Боуена не відповів на запит VICE News, але повідомив The Courier, що «це розслідування обертається навколо фіктивного ймовірної неповнолітньої, створеної правоохоронними органами» і що «у справі немає справжньої постраждалої».

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.