Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниУ Києві жінку затримали за виготовлення дитячої порнографії

Підозрювана залучала до зйомок своїх малолітніх синів

У Києві затримали жінку, яка поширювала контент порнографічного характеру за участю своїх малолітніх синів. Про це повідомила пресслужба поліції.

«Ми встановили, що жінка розмістила в інтернеті оголошення про закритий телеграм-канал, де за 600 гривень відвідувачі отримували доступ до архіву з фото й відео дитячої порнографії», – повідомив слідчий Іван Цибровський.

За місцем проживання зловмисниці вилучили гроші, мобільні телефони, банківські картки, флеш-носії й комп’ютерну техніку, на якій містився контент за участю малолітніх хлопчиків.

Жінці повідомили про підозру в скоєнні злочину, а саме виготовлення, розповсюдження, збут дитячої порнографії або примушування неповнолітньої особи до участі у створенні дитячої порнографії. Санкція статті передбачає до 12 років позбавлення волі. Суд обрав затриманій запобіжний захід - тримання під вартою на строк 60 діб.

Наразі досудове розслідування триває. Малолітніх синів підозрюваної помістили до медичного закладу, де з ними спілкуються психологи. Поліція працює над встановленням інших причетних до злочину осіб.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.