Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниЗірка «Абатства Даунтон» озвучив історію про зруйновані пам’ятки Харкова

У межах міжнародної кампанії «Листівки з України»

Британський актор Гʼю Бонневіль («Абатство Даунтон») озвучив історію пошкоджених і зруйнованих культурних пам’яток Харкова в межах міжнародного проєкту «Листівки з України».

Із початку повномасштабного вторгнення російська армія зруйнувала понад 450 унікальних культурних й історичних обʼєктів. Український Інститут за підтримки USAID запустив міжнародну кампанію «Листівки з України», яка розповідає про зруйновані памʼятки.

«Історичний центр і вирви від снарядів на майдані Свободи стали жахливим нагадуванням того, чого вартує свобода у 21 столітті. Проте можна знищити майдани, але не свободу», – промовляє у відео Бонневіль.

Невдовзі Український Інститут презентує ще 7 відео, у яких взяли участь українські та світові зірки. Команда проєкту закликала розповідати світу про знищення української культури незалежно від місця розташування й розповсюджувати інформацію, як росія знищує нашу культурну спадщину. У межах проєкту запустили хештег #PostcardsFromUkraine

Гʼю Бонневіль – британський актор, відомий завдяки ролі Роберта Кроулі в серіалі «Абатство Даунтон», а також участі у фільмах про ведмедика Паддінгтона. Акторська гра в «Абатстві Даунтон» принесла йому номінацію на «Золотий глобус», дві поспіль номінації на премію «Еммі», а також три нагороди Гільдії кіноакторів. З початку повномасштабної війни актор активно підтримує Україну в соціальних мережах, зверненнях і зборах грошей для гуманітарної й мілітарної допомоги.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.