Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниПісля згадки в подкасті. В Австралії чоловіка затримали за вбивство дружини через 40 років

Справа набула розголосу через випуск кримінального подкасту

Австралійця Кріса Довсона, який став фігурантом популярного кримінального подкасту, визнали винним у вбивстві своєї дружини Лінетт через 40 років після її смерті. Про це пише BBC.

Суд над Крісом Доусоном відбувся після десятиліть спекуляцій щодо зникнення його дружини Лінетт у 1982 році. Її тіло так і не знайшли, а всі докази були непрямими.

Довсону висунули звинувачення після того, як відомий кримінальний подкаст Teacher’s Pet привернув увагу до цього злочину. Випуск про Довсона опублікували у 2018 році, у той самий час, коли поліція Нового Уельсу відновила розслідування зникнення Лінетт Довсон. Подкаст, створений репортером-розслідувачем Хедлі Томасом, прослухали десятки мільйонів разів.

74-річний чоловік заперечує вбивство дружини, стверджуючи, що вона покинула його та їхніх двох дітей, нібито, щоб приєднатися до релігійної групи.

Оголошуючи вердикт, суддя Ян Гаррісон назвав переконливими докази проти Довсона. Пізніше йому оголосять вирок.

«Усі непрямі докази переконують мене в тому, що Лінетт Доусон мертва, що вона померла 8 січня 1982 року або приблизно в той час, і що вона не залишала свій дім добровільно», – заявив суддя.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.