Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниОдна з обвинувачок R.Kelly заявила, що співак мав секс із нею до того, як їй виповнилося 18

Виконавець знімав її на відео

Федеральні прокурори в Чикаго заявили, що американський співак R.Kelly схиляв неповнолітніх дівчат до сексу з ним і знімав це на відео. Про це повідомляє The Independent.

На суді у справі про дитячу порнографію одна з обвинувачок, «Джейн», засвідчила, що співак почав схиляти її до сексу, коли їй було 14 років. За словами жінки, їй було 15 років, коли R.Kelly вперше примусив її до сексуального контакту. На запитання прокурора, скільки разів вони займалися сексом до того, як їй виповнилося 18 років, вона відповіла, що це траплялося «сотні разів».

У 2008 році родина Джейн намагалася судитися зі співаком, але той погрозами й відкупом змусив її відмовитися від свідчень.

R.Kelly висунули 13 звинувачень, зокрема в примушуванні неповнолітньої до статевого акту, отриманні дитячої порнографії, змові з метою отримання дитячої порнографії та змові з метою перешкоджання федеральним розслідуванням. Очікується, що присяжним покажуть відеодокази ймовірних злочинів Келлі, зокрема відео із Джейн, яке R.Kelly зняв у своєму будинку наприкінці 1990-х років. Сам співак відкидає звинувачення.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.