Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниЗеленський відповів на петицію про легалізацію порно й еротики в Україні

Він перенаправив це питання до прем’єр-міністра

Президент Володимир Зеленський відреагував на петицію про легалізацію порно та еротики в Україні. Він доручив прем’єр-міністру Денису Шмигалю опрацювати це питання.

У своїй відповіді Зеленський послався на Закон України «Про захист суспільної моралі», який забороняє виробництво й обіг у будь-якій формі предметів і продукції порнографічного характеру. Водночас згідно із законом продукція еротичного характеру дозволена за умови дотримання обмежень, встановлених законодавством.

Президент зазначив, що саме Кабінет Міністрів України забезпечує реалізацію державної політики у сфері захисту суспільної моралі й обігу продукції й видовищних заходів сексуального характеру. Тому він перенаправив питання до прем’єр-міністра. Він має опрацювати петицію й повідомити її автора про результати розгляду.

Петицію про легалізацію порно й еротики в Україні створили 4 липня. Її автор, Тарас Сіромський, зазначив, що більшість розвинутих держав не мають заборон на порнографічну діяльність, а в Україні заборона «шкодить економіці та правам людини».

Фото: instagram/zelenskiy_official

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.