Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниInstagram видалив обліковий запис PornHub

Через тиск активістів

Instagram видалив офіційний обліковий запис PornHub через зростання тиску з боку активістів. До видалення акаунт мав близько 13,1 мільйона підписників і 6200 публікацій. Про це повідомляє Variety.

У своєму акаунті в Instagram PornHub ділився непорнографічними відео й зображеннями. Проте Доун Гокінс, генеральний директор Національного центру з сексуальної експлуатації (NCOSE), повідомив, що сайт «прямо пропагував порнографію» й показував відео на кшталт «Наступна ціль у кар’єрі», які заохочували людей ставати порноакторами.

Meta, материнська компанія Instagram, офіційно не пояснювала, чому вирішила видалити акаунт PornHub. Водночас активістка Лейла Мікельвейт опублікувала скриншоти, які показують, що акаунт видалили через порушення правил спільноти Instagram.

«Instagram і Meta ухвалили правильне рішення, розірвавши зв’язки з PornHub», – написала Мікельвейт. Вона додала, що настав час іншим великим компаніям, як-от: Google, Amazon і Microsoft – «наслідувати їхній приклад».

Мікельвейт є засновницею кампанії TraffickingHub, яка, зокрема, зосереджується на роботі із «закриття PornHub і притягнення його керівників до відповідальності за сприяння, розповсюдження й отримання прибутку від зґвалтувань, жорстокого поводження з дітьми, торгівлі людьми сексуального характеру й сексуального насильства на основі кримінальних образів».

Нині в PornHub лишається активною сторінка у Twitter, а також YouTube-канал.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.