Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниЗасновник Pink Floyd написав відкритого листа Олені Зеленській

Він закликав «припинити громадянську війну»

Роджер Вотерс, співзасновник і колишній лідер гурту Pink Floyd, опублікував відкритого листа до Першої леді України Олени Зеленської. Він зробив це у відповідь на її інтерв’ю для BBC.

У листі Вотерс посилається на вислів Зеленської «Якщо підтримка України буде сильна, криза буде коротшою». Він зазначив, що Перша леді «трагічно помиляється», коли вважає, що підтримка України – це постачання зброї «арміям київського уряду». За словами Вотерса, постачання зброї «ніколи в минулому не спрацьовувало», а США зацікавлені в тому, щоб війна в Україні тривала якомога довше.

На думку виконавця, закінчити війну допоможуть раніше заявлені наміри Володимира Зеленського часів передвиборчої кампанії 2019 року: «Закінчити громадянську війну на сході [України] і принести мир на Донбасі й часткову автономію Донецької та Луганської областей і ратифікувати й виконати решту Мінських домовленостей».

Роджер Вотерс закликав допомогти йому в «чесних зусиллях переконати лідерів припинити бійню, яка служить лише інтересам керівних класів і крайніх націоналістів» як на Заході, так і в Україні, коштом «простих людей у всьому світі».

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.