Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниR.Kelly визнали винним у сексуальному насильстві й зберіганні дитячої порнографії

Раніше репера також визнали винним у рекеті й секс-торгівлі

Відомого американського репера R.Kelly, автора хіта I Believe I Can Fly, визнали винним у сексуальному насильстві над неповнолітніми й у виробництві дитячої порнографії, повідомляє The Guardian. Новий вирок визнав виконавця винним у шести із 13 пред’явлених йому звинувачень.

R.Kelly звинувачували в сексуальних стосунках із неповнолітніми жінками у 1996, 2001 та 2002 роках. У червні 2002 року його звинуватили у створенні дитячої порнографії, але виправдали після суду у 2008 році.

Судовий процес 2008 року був зосереджений на 30-хвилинному відео, на якому R.Kelly жорстоко поводиться з 14-річною дівчинкою. Присяжним довелося виправдати виконавця, оскільки дівчинка з відео не давала свідчень. Проте на федеральному суді в Чикаго вже 37-річна Джейн заявила, що на відео була саме вона. Жінка сказала, що R.Kelly зґвалтував її «сотні разів», перш ніж їй виповнилося 18 років.

Ще чотири жінки звинуватили співака в жорстокому поводженні з ними в дитинстві, свідчення дали понад 30 свідків.

R.Kelly вже відбуває 30-річний термін у Нью-Йорку за федеральними звинуваченнями в рекеті й торгівлі людьми з метою сексуальної експлуатації. Відтепер 55-річний виконавець не матиме права на звільнення, доки йому не виповниться близько 80 років.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.