Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниЩоб допомогти українцям. Барбра Стрейзанд стала амбасадоркою платформи для збору коштів UNITED24

Свої зусилля вона зосередить на напрямі «Медична допомога»

Барбра Стрейзанд стала послом фандрейзингової платформи UNITED24 для того, щоб прямо допомагати українцям. Свої зусилля вона зосередить на напрямі «Медична допомога». Про це повідомила пресслужба проєкту. 

Дідусь і бабуся Стрейзанд емігрували до США з України. Вона зізнається, що відчуває сильний зв’язок з українцями: «Оскільки я маю єврейське походження з українським корінням, я особливо зворушена боротьбою українців за свободу. Стійкість і мужність українського народу стали справжнім натхненням для всіх, хто працює над збереженням демократії й бореться з авторитаризмом. Ви й ваша країна маєте мою повну підтримку», – повідомила Стрейзанд.

Під час онлайн-дзвінка з Президентом України Володимиром Зеленським співачка обговорила деталі співпраці. Перший проєкт, який Барбра Стрейзанд підтримає, – 24 000 Friends of Ukraine. Його мета – залучити 24 000 підписників на щомісячний внесок 24 доларів, який спрямовується на медичну допомогу. Регулярне надходження пожертв дозволяє постійно підтримувати українських медиків, які вже майже 7 місяців героїчно рятують життя постраждалих від війни.

Про UNITED24

Фандрейзингова платформа, які ініціював Президент України, й основне вікно для збору пожертв на підтримку України.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.