Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниПрава людини й доступ до абортів є європейськими цінностями – прем’єр-міністерка Франції

Вона відреагувала на вибори в Італії

Прем'єр-міністерка Франції Елізабет Борн у відповідь на результати виборів в Італії заявила, що Європейський Союз уважно стежитиме за дотриманням прав людини, зокрема доступом жінок до абортів. Про це пише Reuters.

«У Європі ми маємо певні цінності й, очевидно, будемо пильними, – сказала Борн. – Це цінність прав людини, а саме право на доступ до абортів має підтримуватися всіма».

Джорджія Мелоні, чия права партія «Брати Італії» перемогла на виборах в Італії, виступає проти ЛГБТ-спільноти й абортів. Зокрема, свою позицію щодо цього вона висловила під час передвиборчої кампанії в червні: «Так – традиційній родині, ні – ЛГБТ-лобі. Так – культурі життя, ні – абортам. Так – християнським принципам, ні – ісламістському насильству. Так – безпечним кордонам, ні – масовій імміграції. Так – нашим співгромадянам, ні – міжнародним фінансам. Так – суверенітету народів, ні – бюрократам у Брюсселі, так – нашій цивілізації, ні – тим, хто хоче її знищити…»

Мелоні публічно виступала проти сурогатного материнства й усиновлення гомосексуальними парами під час своєї передвиборчої кампанії. Вона неодноразово говорила, що не є гомофобкою, але вважає, що найкраще, коли дитину виховують мати й батько.

Крім того, один із представників її партії розкритикував появу одностатевої пари в мультсеріалі «Свинка Пеппа» й заявив, що дітям не потрібно бачити, що одностатеві родини є нормальним явищем, «оскільки це не так».

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.