Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниПрем’єрка Великої Британії перепросила за помилки й заявила, що не піде з посади

Вона поведе свою партію на наступні вибори

Прем’єр-міністерка Великої Британії Ліз Трасс вибачилася за помилки в перші кілька тижнів роботи й заявила, що не піде у відставку. Про це вона сказала в інтерв’ю ВВС.

«Передусім я хочу взяти на себе відповідальність і вибачитися за допущені помилки. Я хотіла діяти, допомогти людям з їхніми рахунками за енергію, вирішити питання високих податків, але ми пішли занадто далеко й занадто швидко», – сказала Трасс.

Вона заявила, що досі віддана прискоренню економічного зростання Великої Британії, але визнала, що тепер для досягнення цього знадобиться більше часу й інші шляхи реалізації.

Прем’єрка додала, що залишиться на своїй посаді, тому що її «обрали для того, щоб вона працювала на благо цієї країни». За словами Трасс, вона поведе Консервативну партію на наступні загальні вибори у 2024 році.

Напередодні новопризначений міністр фінансів Джеремі Гант оголосив про скасування податкової реформи Трасс, яка мала би знизити податки, щоб стабілізувати ринкову нестабільність. Через цю реформу, а також економічні потрясіння після ухвалення мінібюджету Консервативна партія стала публічно закликали Ліз Трасс піти у відставку.

Фото: BBC

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.