Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниКевіна Спейсі виправдали за звинуваченням у сексуальних домаганнях

Обвинувач не зміг довести, що актор його домагався

Суд Нью-Йорка відхилив позов актора Ентоні Реппа проти актора Кевіна Спейсі у сексуальних домаганнях, повідомляє BBC.

«У четвер, після тритижневого цивільного судового розгляду в федеральному суді Манхеттена, присяжні дійшли висновку, що пан Репп не довів свою заяву про те, що Спейсі вчинив небажане сексуальне домагання», – йдеться у висновку суддів.

Ентоні Репп стверджував, що Спейсі «недоречно доторкнувся» до нього на вечірці у 1986 році, коли йому було 14 років. Він сказав, що Спейсі було близько 26 або 27 років, коли він зустрів його на вечірці у своїй квартирі на Манхеттені. У статті Buzzfeed від жовтня 2017 року Репп сказав, що Спейсі підняв його, поклав на ліжко і частково ліг на нього.

«Я знав, що він намагався зайнятися зі мною сексом», – написав Репп.

Виступаючи на свій захист під час третього тижня судового розгляду, Спейсі сказав, що був шокований, коли Репп оприлюднив свої звинувачення п'ять років тому.

«Я не знав, як це могло бути правдою», – сказав 63-річний актор і додав, що він не проявляв би сексуального інтересу до Реппа, оскільки той був неповнолітнім.

У Великій Британії Спейсі висунуті п'ять окремих звинувачень у сексуальних домаганнях, за якими він не визнав себе винним. Судовий процес за ними має розпочатися у червні 2023 року.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.