Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниКонгресвумен відреагувала на те, що в Конгресі США може збільшитися кількість противників аборту

«Ніхто не хоче чути ваш план щодо маток»

Конгресвумен Александрія Окасіо-Кортес відреагувала на повідомлення колишнього віцепрезидента США Майка Пенса про те, що в Сенаті може збільшитися кількість противників аборту. Про це пише The Guardian.

У своєму Twitter Пенс написав: «У мене є новина для президента Байдена: 22 січня ми матимемо більшість у Палаті представників і в Сенаті, які підтримуватимуть рух проти абортів, і ми виступатимемо за право на життя в кожному штаті Америки!»

«А в мене є новина для вас, – написала у відповідь конгресвумен. – Абсолютно ніхто не хоче чути, який у вас план щодо їхньої матки».

Республіканець Майк Пенс написав своє повідомлення у відповідь на обіцянку Джо Байдена направити до Конгресу законопроєкт про гарантію права на аборт, якщо демократи виграють на майбутніх проміжних виборах.

Як пише The Guardian, республіканці мають хороші можливості, щоб очолити Палату представників і, можливо, Сенат. Республіканці переважно виступають проти права на аборти, тимчасом як демократи переважно його підтримують.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.