Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниЗа роки окупації до Криму незаконно переїхали близько 800 тисяч росіян – Ташева

«Їх потрібно примусово видворити»

Постійна представниця президента України в АР Крим Таміла Ташева сказала в коментарі для Daily Mail, що за роки окупації до Криму незаконно переїхало близько 800 тисяч росіян. Про це повідомило представництво президента в АРК.

«Згідно з українським і міжнародним законодавством, якщо громадяни чужої держави нелегально перетинають кордон, їх потрібно примусово видворити. Тому, якщо вони нелегали, то повинні повернутися до росії, виїхати з українського Криму після деокупації. Тільки тоді ці люди зможуть вимагати від України право на перебування / проживання», – заявила Ташева.

За її словами, заявки від громадян рф, які мають українське подружжя чи дітей, будуть сприйняті з розумінням, як і заявки тих росіян, які доведуть свою підтримку України.

«Це складне питання, адже вони незаконно перебувають на території нашої держави й беруть участь у злочинній колонізаційній політиці кремля», – сказала Ташева.

Вона також повідомила, що Україна розробляє плани щодо перегляду всіх майнових угод і судових рішень, ухвалених за час російської окупації. Це роблять для того, щоби гарантувати, що в українців не вкрали будинки, не конфіскували активи й не порушили їхні права «несправедливими й незаконними рішеннями окупаційних судів».

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.