Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниПольський політик заявив, що в Польщі низька народжуваність, бо жінки п’ють багато алкоголю

«Якщо жінка до 25 п’є, це не віщує нічого доброго для народжуваності»

Лідер керівної партії Польщі «Право і справедливість» Ярослав Качинський заявив, що низька народжуваність у країні частково спричинена тим, що молоді жінки п’ють занадто багато алкоголю. Про це повідомляє The Guardian.

За словами Качинського, якщо жінка до 25 років почне пити алкоголь, то це «не віщуватиме нічого доброго» для народжуваності.

«Якщо ми побачимо, що жінки до 25 років п’ють стільки ж, скільки чоловіки їхнього віку, тоді ніяких дітей не буде», — заявив Качинський.

Він також додав, що не підтримує те, щоб жінки народжували дітей у молодому віці, оскільки «жінка має дозріти до того, щоб стати матір’ю».

Крім того, Качинський заявив, що чоловікові, щоб стати алкоголіком, потрібно пити 20 років, а жінці – лише два. Про це, за його словами, він дізнався від лікаря, якому «вдалося вилікувати третину чоловіків-алкоголіків, але жодної жінки».

Опоненти Качинського розкритикували й висміяли його заяву, а жіноча правозахисна організація в Польщі закликала людей протестувати перед будинком Качинського у Варшаві 28 листопада, у 104-ту річницю отримання жінками права голосу в Польщі.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.