Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниПринцеса Норвегії відмовилася від монарших обов’язків через нареченого-шамана

Таке рішення вона ухвалила через «безліч питань», що стосуються її нареченого

Принцеса Норвегії Марта Луїза заявила, що відмовляється від своїх обов’язків принцеси й більше не буде офіційно представляти норвезький королівський дім. Таке рішення вона ухвалила через «безліч питань», які стосуються її й ролі її нареченого. Про це повідомляє AP.

«Я вирішила, що більше не виконуватиму офіційних обовʼязків при королівському дворі», – ідеться в заяві Марти Луїзи. Своє рішення вона узгодила з батьками, «щоб створити мир навколо королівського двору».

Принцеса збереже свій титул, але в палаці заявили, що вона відмовляється від ролі патрона в низці організацій. Це були її основні офіційні обовʼязки.

Як відомо, 50-річна принцеса в червні заручилася з американцем Дуреком Верреттом, який називає себе шаманом і цілителем. Після цього норвезькі ЗМІ звинуватили її й Верретта в тому, що вони нібито використовують свій королівський титул у комерційних цілях, а також просувають альтернативні методи лікування. Наприклад, Веррет на своєму вебсайті продає медальйон, який, за його словами, допоміг йому вилікуватися від коронавірусної інфекції.

«Я вважаю, що альтернативні методи лікування можуть бути важливим доповненням до усталеної медицини», – заявила Марта Луїза на своїй сторінці в Instagram.

У заяві палацу зазначається, що пара «уточнить різницю між власною діяльністю й королівським домом» і не використовуватиме титул принцеси чи посилатиметься на королівських осіб у соціальних мережах або комерційній діяльності.

Згідно із заявою Дурек Веррет не матиме титулу й не представлятиме королівський дім Норвегії після того, як він і Марта Луїза одружаться. За даними норвезьких ЗМІ, пара відвідуватиме сімейні свята й заходи, у яких традиційно беруть участь члени королівської родини.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.