Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниГоллівудську зірку Воррена Бітті звинувачують у сексуальному насильстві над неповнолітньою

Актор «використовував свій статус», щоб схиляти підлітка до сексуального контакту

Воррена Бітті, зірку фільму «Бонні і Клайд», звинуватили в сексуальному насильстві над неповнолітньою дівчиною в 1973 році. Про це повідомляє Page Six.

Крістіна Шарлотта Гірш подала позов до верховного суду Лос-Анджелеса, стверджуючи, що вона познайомилася з Бітті на знімальному майданчику, де він нібито приділяв дівчині «неналежну увагу». За словами Гірш, Ворен Бітті «неодноразово коментував її зовнішність» і навіть дав свій номер телефону.

Гірш стверджує, що актор також часто телефонував їй, катав на машині, пропонував допомогти з домашнім завданням і запрошував до себе в готель.

Позивачка заявила, що Бітті «використовував своє становище й статус дорослої людини й голлівудської кінозірки, щоб неодноразово схиляти її до сексуального контакту, зокрема до орального сексу, імітації сексу й, зрештою, до примусового статевого акту [коли вона була] неповнолітньою».

Гірш вимагає розгляду справи й відшкодування збитків за психологічні, психічні й емоційні страждання. Вона стверджує, що сексуальне насильство призвело до «проблем із довірою й контролем», а також до труднощів у взаємодії з людьми, які займають владні посади.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.