Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниУ Франції випустили «Камасутру» для ЛГБТ–спільноти

Видання ілюструє 69 найвідоміших поз

Французька організація із запобігання СНІДу Sidaction і агенція The Good Company випустили першу інклюзивну «Камасутру». Про це повідомляє Bazilik Media.

Видання ілюструє 69 найвідоміших поз, у яких зображені люди різної сексуальної орієнтації й ідентичності. Зображення також демонструють різні способи вбереження від ВІЛ і СНІД, зокрема презервативи й доконтактну профілактику.

«Камасутра+» — це художній, поетичний і корисний твір, який показує, що справжнє задоволення полягає в тому, щоб насолоджуватися своєю іншою ідентичністю, перебувати в спокої з собою, а отже з іншими. Це ключ до хорошого сексуального здоров’я й потужний важіль у боротьбі з ВІЛ», – пояснила виконавча директорка Sidaction Флоренс Тун.

Авторами ілюстрацій виступили французькі й міжнародні художники, які або належать до ЛГБТІК-спільноти, або підтримують її. Передмову до книги написав французький співак Едді де Претто. У видання ввійшли роботи письменників Амандін Дее, Патріка Отрео й Матьє Бермана.

Книжку продаватимуть за €30,69. Весь прибуток отримає Sidaction. Його використають для фінансування медичних і наукових дослідницьких програм, а також для підтримки організацій, які займаються профілактикою ВІЛ/СНІДу й наданням допомоги.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.