Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниАлек Болдвін подав до суду на знімальну групу фільму «Іржа»

Звинувативши їх у недбалості за те, що вони дали йому заряджену зброю

Актор Алек Болдвін подав до суду на кількох членів знімальної групи фільму «Іржа», звинувативши їх у недбалості за те, що вони дали йому заряджену зброю, з якої він застрелив операторку Галину Гатчинс. Про це повідомляє The New York Times.

Зазначається, що Болдвін звинуватив постачальника зброї й боєприпасів Сета Кенні, відповідальну за зброю на знімальному майданчику Ганну Гутьєрес-Рід, реквізиторку Сару Закрі, а також першого помічника режисера Дейва Голса, який передав актору пістолет.

Адвокат Болдвіна Люк Нікас написав у скарзі, що вони не виконали свій професійний обов'язок щодо гарантування безпеки на знімальному майданчику.

«Ця трагедія сталася через те, що бойові кулі були доставлені на знімальний майданчик і заряджені в пістолет», – ідеться в позові.

Болдвін звинуватив Гутьєррес-Рід у тому, що вона не перевірила кулі чи пістолет; Голса – у тому, що він не перевірив ретельно зброю перед тим, як сказати, що вона безпечна й передати її Болдвіну. Сару Закрі актор звинуватив за порушення своїх обов’язків, бо вона не гарантувала безпечність зброї й боєприпасів на знімальному майданчику.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.