Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниПрем’єрку Італії розкритикували за те, що вона взяла шестирічну доньку на саміт G20

Мелоні відповіла, що виховання доньки – лише її справа

Прем’єр-міністерку Італії Джорджію Мелоні розкритикували за те, що вона приїхала на саміт G20 разом зі своєю шестирічною донькою Джиневрою. Про це пише «Європейська правда».

Мелоні написала у Facebook, що натрапила в мережі на «неймовірні обговорення» того, чи правильно було брати із собою доньку на саміт.

«Питання, яке я маю задати розбурхувачам цієї пристрасної дискусії, звучить так: то ви вважаєте, що те, якою має вирости моя донька, – це ваша справа? Тому що я вам скажу: це не так», – відреагувала прем’єрка.

Мелоні не уточнила, які коментарі викликали таку реакцію. Як пише «Європейська правда», ймовірно йдеться про колонку в газеті La Stampa під назвою «Якщо мати Джорджія поїде на Балі з Джиневрою».

«Робітники не беруть своїх дочок на фабрику, хтозна чому… Упевнений, що Мелоні без проблем провела б переговори з Китаєм, допомагаючи Джиневрі розв’язувати задачі на віднімання… Звичайно, на її місці я б провів ці три дні на Балі з дорослими, донечко, вибач, але мама рятує Італію, якщо тобі потрібно щось, попроси тата, я скоро повернуся, почисти зуби», – йшлося в колонці.

У колонці La Repubblica оглядачка зауважила, що «близькість з донькою є пріоритетом навіть тоді, коли держава вимагає 48 годин абсолютної участі й уваги».

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.