Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниDurex і Stonewall створили гайд про квір-стосунки й секс

У межах кампанії All In

Durex спільно з британською благодійною ЛГБТ-організацією Stonewall запустили кампанію All In, #MySexMyWay, яка розповідає про квір-стосунки й секс. Про це пише Hypebae.

У 2021 році компанія Durex провела дослідження, яке показало, що понад 5 тисяч опитаних потребують якісної статевої освіти для ЛГБТ-людей. Як зазначили в Durex і Stonewall, вони об’єдналися, щоб створити вичерпний ресурс і навчити інших «сексу поза гетеронормативною навчальною програмою»

«Ми виступаємо за справжній секс, – поділилися в Durex. – Секс, який приносить задоволення й користь. Ми хочемо, щоб люди відчували себе добре, чим би вони не займалися».

У межах кампанії на сайті Durex розмістили гайд. Він розповідає про те, як зрозуміти свою сексуальну орієнтацію й гендерну ідентичність, про те, якими можуть бути квір-стосунки, а також про ярлики, які люди навішують одне на одного. Як зазначили обидва бренди, «квір-стосунки можуть показати нам цілу низку людських сексуальних переживань і структур взаємин – і всі вони мають право на існування».

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.