Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниТенісисткам на Вімблдоні дозволять носити темну спідню білизну

З 2023 року

З 2023 року тенісистки зможуть вдягати темну спідню білизну на Вімблдонський турнір, повідомляє Sky Sports. Таке рішення ухвалили для того, щоби учасниці, які беруть участь у турнірі під час менструації, не хвилювалися через можливі протікання.

«Ми сподіваємося, що це корегування правил допоможе гравчиням зосередитися виключно на своїй продуктивності, позбувшись потенційного джерела тривоги», – повідомила виконавча директорка Саллі Болтон.

Кольорова білизна на Вімблдонському турнірі заборонена з 2014 року в межах політики виключно білого одягу. Цю заборону неодноразово критикували спортсменки, зокрема американська тенісистка Біллі Джин Кінг.

«У мої часи ми завжди хвилювалися через те, що мали носити біле, зокрема білу спідню білизну. Тож ми постійно перевіряли, чи нічого не видно. Це турбувало нас, адже ми артисти й нам важливо мати бездоганний вигляд», – розповіла Джин Кінг в інтерв’ю CNN.

Вона зазначила, що носіння темної білизни під час турніру допоможе тенісисткам зосередитися на змаганнях, оскільки їм не доведеться постійно хвилюватися через те, що плями крові на білизні будуть надто помітні.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.