Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниКанада викликала посла рф через твіти посольства з мовою ненависті до ЛГБТ-спільноти

Посольство росії опублікувало пост із зображенням перекресленого ЛГБТ-прапора

Міністерка закордонних справ Канади Мелоні Жолі викликала посла росії Олега Степанова через пост посольства у Twitter, який містив мову ворожнечі щодо ЛГБТ-спільноти. Про це повідомляє CBC.

«Не дивно, що росіяни знову обрали пропаганду ненависті. Ми абсолютно не можемо терпіти цю риторику… Це напад на канадські цінності прийняття й толерантності», – заявила Мелані Жолі.

Посольство росії в Канаді опублікувало пост із зображенням перекресленого ЛГБТ-прапора й підписали його так: «Це все про сім’ю. Сім’я – це чоловік, жінка й діти».

Також там відповіли міністерці спорту Канади Паскаль Сент-Онж, яка є відкритою лесбійкою, після того, як вона обурилася «російській гомофобній пропаганді». Її попросили «дослідити й пояснити», як вона «з’явилася на цьому світі».

МЗС Канади також розкритикувало нещодавно ухвалений у росії закон про заборону «пропаганди ЛГБТ». У посольстві рф у відповідь опублікували заяву, у якій Канаду звинуватили в «навмисному спотворенні реальності шляхом змішування понять індивідуальних сексуальних уподобань й універсальних прав людини».

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.