Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниКара Делевінь «пожертвувала» свій оргазм науці

Модель взяла участь у дослідженні «гендерного розриву в оргазмі»

Супермодель й акторка Кара Делевінь взяла участь у дослідженні різниці між чоловічим і жіночим оргазмом у шестисерійному документальному серіалі ВВС «Планета сексу». Про це пише New York Post.

Перебуваючи в Німеччині, Делевінь відвідала лікарню, де дослідники взяли зразок її крові до й після оргазму, щоб з’ясувати, як він впливає на хімічні процеси в людському організмі. Це стало частиною дослідження «гендерного розриву в оргазмі», яке намагається з’ясувати, чому чоловікам легше досягти оргазму, ніж жінкам.

«Що стосується оргазму, то тут існує певна гендерна різниця. Учені кажуть, що 95% гетеросексуальних чоловіків досягають оргазму під час статевого акту, водночас серед гетеросексуальних жінок цей показник становить 65%, – сказала Делевінь. – Щиро кажучи, я думаю, що цифри зависокі. Більшість моїх гетеросексуальних подруг кажуть, що це радше 15% або 20%. Одначе у квір-жінок результати кращі».

Результати дослідження можна буде побачити в серіалі, прем’єра якого запланована 1 грудня 2022 року.

«Планета сексу» – документальний серіал, який вивчає різні аспекти сексуальності: від порнографії до сексуальної ідентичності. Його ведучою стала модель й акторка Кара Делевінь. Вона братиме участь в експериментах, які проводять у секс-лабораторіях світу, а також відвідуватиме спільноти з різним сексуальним досвідом.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.