Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Новини«Мені подобається Гітлер». Каньє Вест висловив симпатію до нацистів і похвалив путіна

Репера знову заблокували у Twitter за неправомірні дії

Американський репер Каньє Вест під час інтерв’ю з ультраправим популяризатором теорій змов Алексом Джонсоном висловив симпатію до Адольфа Гітлера й президента рф володимира путіна. Про це пише The Rolling Stone.

«Мені подобається Гітлер. Мені не подобається слово «зло» поруч із нацистами. Я люблю євреїв, але я також люблю нацистів», – сказав Вест і закликав «припинити весь час ганьбити нацистів».

Крім того, під час розмови репер заявив, що не було ніякого Голокосту. «Він [Гітлер] не вбивав шість мільйонів євреїв. Це просто фактично не правильно», – сказав Вест.

Він також підтримав слова іншого учасника шоу, Ніка Фуентеса, який теж заперечує Голокост. Коли Фуентес сказав, що вважає себе «дуже пропутінським» і «дуже проросійським», Каньє відповів: «Я теж».

За кілька годин після інтерв’ю репер опублікував у Twitter зображення свастики, переплетеної із зіркою Давида.

Коментарі Каньє Веста викликали бурхливу реакцію в соцмережах. У відповідь на шоу Джонса Меморіальний музей Голокосту США написав у Twitter, що Гітлер і нацисти несуть відповідальність за масове вбивство шести мільйонів євреїв і мільйонів інших жертв. Реперу порадили «вивчити історію».

Власник Twitter Ілон Маск повідомив, що акаунт Каньє знову заблокували через неправомірні дії. «Я намагався щосили. Попри це він знову порушив наше правило про заборону підбурювання до насильства», – сказав Маск.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.