Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниПісля критики медекспертів. TikTok банитиме відео, у яких нормалізують сонячні опіки

Гештег #sunburnchallenge набрав понад 8 мільйонів переглядів

Австралійські медичні експерти розкритикували поширення в TikTok челенджу під назвою #sunburnchallenge, який нормалізує сонячні опіки. Відео за цим хештегом набрало вже понад 8 мільйонів переглядів. Про це повідомляє The Guardian.

Медична директорка Інституту меланоми Австралії, професорка Джорджина Лонг повідомила, що інфлуенсери в соцмережах нормалізують сонячні опіки, використовуючи гештеги на кшталт #sunburnttanlines, який набрав понад 200 мільйонів переглядів.

Вона закликала «змінити культурний наратив навколо сонячних опіків і засмаги» в Австралії, яка, разом із Новою Зеландією, має найвищий рівень захворюваності на рак шкіри, а також вищий рівень смертності у світі.

У відповідь на критику TikTok запустив освітню кампанію: користувачі, які шукають відео про засмагу й сонячні опіки, отримуватимуть інформаційне повідомлення про небезпеки й ризики під час засмагання на сонці. Також соцмережа видалятиме потенційно небезпечний контент про засмагу, зокрема відео з гештегом #sunburnchallenge.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.