Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниNetflix оголосив дату виходу серіалу про Меган Маркл і принца Гаррі

Серіал матиме дві частини

Netflix оголосив дату виходу документального серіалу про герцога й герцогиню Сассекських. Серіал поділять на дві частини по три епізоди: перша вийде 8 грудня, друга – 15 грудня.

Також Netflix поділився новим трейлером до серіалу. У компанії зазначають, що це буде «безпрецедентний і глибокий документальний серіал» із шести епізодів, де пара «розповість про інший бік своєї гучної історії кохання».

Як відомо, принц Уельський Вільям і король Карл ІІІ проведуть «кризові переговори» у відповідь на новину про реліз документального серіалу. У королівській родині зазначили, що вони планують переглянути перші три епізоди, щоб швидко відреагувати на будь-які можливі звинувачення проти монархії.

«Король і його сім’я неодноразово намагалися приватно укласти мир із герцогом і герцогинею Сассекськими, які, на жаль, знову бажають оприлюднити свої неодноразові скарги світу», – зазначило високопоставлене королівське джерело в коментарі The Mirror.

Також стверджують, що персонал палацу став називати герцога й герцогиню Сассекських «Кардаш’янами», бо вони «хочуть привернути до себе якомога більше уваги».

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.