Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниЕліот Пейдж назвав дату виходу мемуарів про трансгендерний перехід

І показав обкладинку майбутньої книги

Канадський актор Елліот Пейдж повідомив, що автобіографічна книга Pageboy вийде 6 червня 2023 року. Також актор поділився майбутньою обкладинкою мемуарів.

«За останні роки в мене кілька разів виникала думка про написання книги, але це ніколи не здавалося правильним і можливим рішенням. Я ледве міг сидіти на місці, не кажучи вже про те, щоб зосередитися на об’ємному завданні, як-от написання книги, – пише Пейдж у соцмережах. – Нарешті я можу бути сам із собою, у цьому тілі. Отже, я написав книгу про свою історію. Вона вийде в червні, і я дуже радий поділитися з вами її обкладинкою».

Актор також наголосив, що транслюди досі стикаються з фізичним і психологічним насильством, тому обмін досвідом є «важливим кроком у протистоянні тим, хто хоче змусити нас замовкнути й завдати шкоди».

«Книги допомогли мені, навіть врятували мене, тож я сподіваюся, що вони також можуть допомогти комусь побороти відчуття самотності, почуватися видимим незалежно від того, ким вони є чи яким шляхом вони рухаються», – зазначив Пейдж.

У книзі Pageboy актор описує свої стосунки з тілом, трансгендерний перехід, пережиті гомофобні утиски не тільки в рідному місті в Канаді, а й у Голівуді, що «може бути ще тим смітником». Пейдж розповідає, як у 16 років його намагався звабити голлівудський режисер, а відома зірка вдавалася до гомофобних промов щодо нього привселюдно. У книжці Пейдж також порушить питання ментального здоров’я, романтичних стосунків, кохання й сексу.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.