Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниПрем'єрці Італії та її доньці погрожували вбивством

Чоловіка, який надсилав погрози, вже затримали

В Італії затримали чоловіка, який писав погрози в соцмережах на адресу прем'єр-міністерки Джорджії Мелоні і її шестирічної доньки. Про це повідомляє Reuters.

Поліція провела обшуки у 27-річного безробітного чоловіка, який проживає в провінції Ареццо. У нього вилучили електронні пристрої й під час перевірки отримали докази того, що обліковий запис, з якого надсилали погрози, належить підозрюваному.

Ймовірно, до погроз чоловіка спонукала можливість втратити субсидію, яку він отримував протягом 18 місяців.

Серед повідомлень з погрозами, які він надсилав, були такі: «Якщо ви позбавите мене доходу, я вб'ю вас і вашу дочку». «Для цього потрібна смерть її та її дочки». «Дуже обережно, припиніть цю затію з позбавленням основного доходу, інакше я вас уб'ю, ви це розумієте?».

Раніше прем’єр-міністерка Джорджія Мелоні розкритикувала систему доходів громадян, ухвалену 2019 року, і заявила, що працездатні люди в Італії не повинні жити за рахунок державних субсидій. Очікується, що у проєкті бюджету на 2023 рік скасують виплати цих субсидій громадянам, за винятком родин із дітьми, людей похилого віку й людей з інвалідністю.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.