Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниБразильська політикиня зазнала сексуальних домагань під час засідання ради

У мережі з’явилося відео, де її колега намагається обійняти й поцілувати її

Бразильська політикиня Карла Айрес зазнала сексуальних домагань під час засідання ради в прибережному місті Флоріанополіс. Про це повідомляє Vice.

Айрес проходила повз ряд політиків, коли один із них, чоловік на ім’я Маркіньйос да Сілва, схопив жінку за руку, а тоді обійняв ззаду й спробував поцілувати. Політикиня намагалася опиратися.

Домагання зафіксували на відео, яке поширилося в соцмережах і викликало обурення по всій Бразилії. Айрес також опублікувала його в себе у Twitter, зазначивши, що це черговий випадок переслідувань, з яким потрібно боротися, «щоб це не відбувалося на вулицях і в парламентах нашої країни».

Пізніше да Сілва опублікував заяву, у якій заявив, що «щиро вибачається» перед Айрес і всіма жінками, яких образив його вчинок. Водночас Айрес направила скаргу до міської ради про імпічмент через порушення політиком статті етичного кодексу. Вона також звернулася із заявою до обласної виборчої прокуратури про вчинення злочину гендерно-політичного насильства, а також подала заяву в поліцію.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.