Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниWhite Ribbon закликала чоловіків подумати, як вони можуть викорінити гендерне насильство

Організація запустила кампанію I Knew All Along

Благодійна організація White Ribbon запустила кампанію I Knew All Along про страхи новоспеченого батька щодо виховання дівчинки. Про це пише Adweek.

У ролику, який випустила організація, молодий батько розмірковує над тим, як захистити свою доньку від кривдників. Він уявляє неприємні ситуації, з якими стикаються жінки, і хвилюється, що його донька також може постраждати від насильства. А наприкінці тато розуміє, що він сам був серед тих чоловіків, які кривдили жінок, аж доки в нього не народилася донька.

Кампанія закликає чоловіків усвідомлювати свої дії й відповідати за них, а також подумати, як вони можуть викорінити гендерне насильство незалежно від того, мають вони дітей чи ні.

«Натхненням для створення I Knew All Along стали безліч відеороликів на соціальних платформах, які часто створювали задля сміху. У них докладно розповідалося про хвилювання батька про «інших хлопчиків і чоловіків», коли їхні доньки підростають. Здавалося, у них була повна відсутність самоаналізу щодо того, як вони, можливо, ставилися до жінок чи дівчат у своєму минулому», – зазначив головний креативний директор Bensimon Byrne Джозеф Боннічі.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.