Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниYouTube видалив обліковий запис Pornhub

На момент видалення він мав 900 тисяч підписників

YouTube видалив офіційний акаунт Pornhub. Він проіснував на платформі вісім років і на момент видалення мав 900 тисяч підписників, повідомляє Variety.

За словами YouTube, Pornhub порушив політику платформи щодо посилань на зовнішні вебсайти, які розміщують вміст, заборонений на самому YouTube. «Після перевірки ми припинили роботу каналу Pornhub Official через численні порушення наших правил спільноти, – сказав прессекретар YouTube Джек Мелон у заяві для Variety. – Ми забезпечуємо дотримання нашої політики однаково для всіх, і канали, які неодноразово порушують або присвячені вмісту, що порушує правила, припиняються».

Представник MindGeek, материнської компанії Pornhub, заявив, що компанія «рішуче заперечує», що її контент на YouTube містить посилання на порносайти.

«Pornhub вживає особливих заходів, щоб не порушувати жодних правил спільноти YouTube. На жаль, це лише останній приклад дискримінації стосовно представників індустрії для дорослих, тенденції, яка спостерігається в соціальних мережах й інших сферах життя, особливо коли групи нещиро плутають консенсусний контент для дорослих з експлуатацією», – ідеться в заяві компанії.

Там додали, що секс-працівники є маргіналізованими групами, які покладаються на соціальні мережі, щоб спілкуватися з фанатами, заробляти гроші й підтримувати себе й свої родини. «Безсистемне й свавільне застосування політики YouTube щодо Pornhub і тих, хто пов’язаний з індустрією для дорослих, є небезпечним і шкідливим, і ми вимагаємо, щоб компанії соціальних мереж ставилися до нас так само, як вони ставляться до всіх інших», – заявили в MindGeek.

На початку вересня Instagram назавжди забанив Pornhub за «неодноразові порушення принципів спільноти». За місяць Instagram відключив другий обліковий запис Pornhub, який створили, щоб спробувати обійти заборону основного облікового запису.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.