Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниКейт Вінслет прокоментувала те, чи міг би Джек вижити під час затоплення «Титаніка»

Якби він виліз на двері поруч із Роуз

Акторка Кейт Вінслет, яка зіграла Роуз у фільмі «Титанік», прокоментувала те, чи міг би Джек вижити під час кораблекрушіння, якби Роуз пустила його до себе на дерев’яні двері. Про це пише Deadline.

Раніше Вінслет висловлювала думку, що Джек і Роуз могли би вижити, розмістившись на дверях удвох, однак тепер вона вважає, що це було би неможливо. Акторка спиралася на свій досвід катання на падлборді, підводного плавання й кайтсерфінгу, щоб знайти відповідь.

«Скажу чесно: я насправді не вірю, що ми вижили б, якби обоє вилізли на двері. Я думаю, що він [Джек] помістився би на них, але двері перевернулися би. Ми би не втрималися на плаву».

Напередодні режисер фільму Джеймс Кемерон вирішив довести, що Джек і Роуз не могли вижити вдвох. «Ми взяли двох каскадерів, які мали таку ж масу тіла, як Кейт і Лео. Ми всюди встановили датчики, помістили каскадерів у крижану воду й різноманітними методами перевірили, чи змогли б вони вижити. Відповідь така: вони не могли б вижити обидва. Лише хтось один», – заявив Кемерон.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.