Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниПрем’єрка Фінляндії закликала підтримати Україну на Різдво

«Кожен із нас може присвятити свій час для допомоги українцям»

Прем’єр-міністерка Фінляндії Санна Марін у своєму різдвяному привітанні закликала підтримати українців, яким доведеться проводити прийдешні свята без електроенергії, тепла й води. Привітання прем’єрки опублікувала пресслужба уряду Фінляндії.

Марін наголосила, що важка ситуація в Україні «особливо гостро відчувається в серці кожного з нас», адже ніхто би не хотів мати такого Різдва. «Під час свят багато хто думає про підтримку українців. Кожен із нас може присвятити свій час для допомоги українцям чи пожертвувати в благодійну організацію», – сказала прем’єрка.

Вона згадала й про проблеми, які російське вторгнення спричинило, зокрема, і для Фінляндії: у країні подорожчали енергоносії і їжа.

«Насамперед це помітно в повсякденному житті людей з низьким і середнім доходами. Уряд намагався пом’якшити необґрунтований вплив цін на енергоносії Фінляндії. Зрозуміло, що росія навмисне шантажує Фінляндію і Європу енергопостачанням і тим самим намагається підірвати нашу спільну підтримку України. Ми не прогнемося під тиском і шантажем», – наголосила Санна Марін.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.