Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниTwitter повернув функцію запобігання самогубствам

Раніше її видалили за наказом Ілона Маска

Twitter відновив функцію #ThereIsHelp, яка рекламує гарячі лінії запобігання самогубствам й інші ресурси безпеки для користувачів.

Як пише Reuters, цю функцію видалили з Twitter 23 грудня за наказом Ілона Маска. Після того, як видання опублікувало новину про це, з ним зв'язалася керівниця відділу довіри й безпеки Twitter Елла Ірвін і зазначила, що функцію видалили тимчасово. За її словами, Twitter «виправляв релевантність, оптимізував розмір підказок для повідомлень і виправляв застарілі підказки».

«Ми знаємо, що вони корисні, і нашим наміром було не припинити їх роботу назавжди», – зазначила Ірвін в електронному листі Reuters.

Приблизно за 15 годин після того, як Reuters поширили новину про видалення #ThereIsHelp, Ілон Маск написав у Twitter, що функція все ще присутня. На критику користувачів він відповів, що соцмережа не запобігає самогубствам.

У суботу банер із рекламою гарячих ліній знову почав з’являтися в багатьох країнах під час пошуку таких запитів, як-от: самогубство, домашнє насильство. Проте невідомо, чи відновили #ThereIsHelp для інших категорій пошукових запитів.

Функція #ThereIsHelp розміщує банер у верхній частині результатів пошуку для певних тем. У ньому перераховано контакти організацій підтримки в багатьох країнах, пов’язаних із психічним здоров’ям, ВІЛ, вакцинами, сексуальною експлуатацією дітей, COVID-19, свободою слова, гендерним насильством тощо.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.