Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниКористувачі соцмереж звинуватили Марго Роббі в провалі фільму «Вавилон»

Шанувальники акторки стали на її захист

Користувачі соцмереж назвали Марго Роббі однією з причин провалу драматичного фільму «Вавилон», у якому вона зіграла головну роль. Шанувальники вже стали на захист акторки, пише The Independent.

Багатьом фанатам Роббі не подобається, що серед акторського складу фільму увагу звернули лише на її гру. Деякі вважають це мізогінією, оскільки критики в бік Марго Роббі більше, ніж у бік Бреда Пітта, який теж зіграв головну роль у «Вавилоні». «Вони звинувачують її в цих провалах, начебто їх не очолювали чоловіки-кінозірки, які були в індустрії довше за неї», – пишуть у Twitter.

У відповідь інша користувачка написала: «Це те, що називається голлівудською мізогінією. Вони завжди захищають своїх акторів-чоловіків, зокрема кривдників. Нехай це буде пробудженням для Марго Роббі, яка думає, що вона є частиною «клубу голлівудських хлопців». Вона туди не входить, оскільки Голлівуд завжди захищав своїх зірок-чоловіків, а не жінок». «Багато людей звертають увагу саме на Марго Роббі через те, що «Вавилон» провалився в прокаті. Це голосна й чітка мізогінія. Не звинувачуйте сценаристів, режисерів, продюсерів у поганому фільмі... звинувачуйте головну жіночу роль», – зазначила ще одна користувачка.

«Вавилон» – драматичний фільм режисера Дам’єна Шазелла («Ла-Ла Ленд»). Стрічка розповідає про злети й падіння багатьох персонажів під час переходу Голлівуду від німого до звукового кіно наприкінці 1920-х років. Крім Марго Роббі й Бреда Пітта, у фільмі також зіграли Дієго Кальва, Тобі Магвайр, Джин Смарт, Джован Адепо, Лі Джун Лі, Олівія Вайлд та інші. Бюджет фільму становив 80 мільйонів доларів. З моменту виходу в США 23 грудня стрічка зібрала лише 5,3 мільйона доларів.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.